De puppy- en gehoorzaamheidslessen worden gegeven door een bevoegde instructrice. De lessen zijn speels en gericht op een goede interactie tussen mens en hond. Trainingsavond; elke dinsdag, tijden in overleg. De leeftijd van de honden varieert. Instromen kan op elk moment.

Behendigheidslessen worden gegeven aan boxers ouder dan 14 maanden die de basiscommando’s beheersen. Voor de begeleider is het belangrijk dat hij /zij sportief is aangelegd. Instromen kan op elk moment. Trainingsavond dinsdag, tijden in overleg. Ook hier is onze instructrice gecertificeerd.

Hoopers is een vrij nieuwe hondensport. Zeer geschikt voor honden die niet mogen springen of begeleiders die iets minder sportief zijn. Uitdagend is de sport zeker, dus kom een proefles nemen. Instromen kan op elk moment. Trainingsavond dinsdag, tijden in overleg. Gecertificeerd instructeur.

Trainingsterrein: Sportpark Birkhoven. Adres: Birkstraat 198, 3819 AD Amersfoort, Zandlaan bij Hotel ‘t Witte Huis

De boxerkringgroep Utrecht is een gezelligheidsvereniging. Op basis van behoefte, enthousiasme en mogelijkheden worden er ook aan externe workshops of trainingen meegedaan. Wil je zelf iets organiseren, heb je ideeën of suggesties, altijd welkom om je voorstel neer te leggen.

Voor meer informatie over de trainingen neem contact met ons op.